top of page

OM TEAMET

Hans Marklund -

koreografi & regi

Han har också tillsammans med Petra skrivit manuset till föreställningen. 

Hans Marklund är en av Sveriges bredaste och mest anlitade regissörer, manusförfattare och koreografer. Han har genom åren arbetat med de allra största artisterna vi har i Sverige. Bland mycket annat har han regisserat, skrivit och koreograferat shower och musikaler på Oscarsteatern, Göta Lejon och Börsen. På den sistnämnda scenen regisserade han under tretton säsonger den legendariska showen ”R.E.A.”. Hans har även jobbat som regissör för Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Samt regisserat talteateruppsättningar för flera av Sveriges tyngsta institutioner, bl.a. Uppsala Stadsteater och Stockholms Stadsteater. Just nu är han aktuell med föreställningen OlofOlof på Uppsala Stadsteater, en föreställning som han också skrivit ihop med Anders Lundin.

Magnus Flobecker -

scenografi & kostym

Magnus är en av sveriges mest välmeriterade scenografer och kostymdesigners.  Nu senast arbetade han med "Kameliadamen" på Riksteatern.

Peter Knutson -

fotograf

Peter har genom åren tagit tusentals porträttfoton på  Sveriges mest namnkunniga skådespelare, artister, TV-personligheter med flera.

Daniel Sjöberg -

producent

Daniel är producent, regissör och skådespelare. Han har tidigare producerat bl.a. "Broarna i Madison County" på Maximteatern i Stockholm och Katrin Sundbergs soloturné "Jag gör vad fan jag vill".

teamet.jpg
bottom of page